Valokeilassa Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden päivä 9.5.2018

Kollaasi2 (003)

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) Eurooppa-päivä avautui monella tapaa. Innovatiivinen hanketiimi oli sisustanut henkilökunnan kahvi- / ruokailutilan Euroopan Unionin sävyihin. Henkilökunnan tietämystä testattiin tietovisalla.

Testaa tietosi EU:sta !

Maaseutuyrittäjille suunnatussa DIDIVE-hankkeessa on mukana kaikkiaan 20 maaseutuyritystä Etelä-Pohjanmaalta, Etelä-Savosta ja Satakunnasta. SAMKin  projektipäällikkö oli Hankkeet esillä -tapahtumassa mukana esittelemässä mm. hankkeen tähänastisia tuotoksia.

SAMK on vuosien varrella ollut koordinaattorina tai osatoteuttajana useassa ESR- ja EAKR-hankkeessa. Hankkeet esillä -päivässä mukana oli ESR- ja EAKR -hankkeiden lisäksi mm. Euroopan maaseuturahaston ja Leader-ryhmien tukemia hankkeita sekä kansainvälisiä hankkeita, jotka saavat rahoitusta esim. Interreg Central Baltic tai Baltic Sea Region -ohjelmista.

Hankkeet esillä -päivässä oli mukana myös Pepper. Pepper on ns. humanoidirobotti, joka ottaa katsekontaktia ihmiseen ja puhuu tai vastaa kysymyksiin. Katsoin Pepperiä suoraan silmiin ja kysyin, lähdetkö tanssimaan kanssani. Ja mielellään hän lähti, kuten oheinen video hankkeemme Twitter-tilillä todistaa.

Hyvällä tuurilla Pepperiin voi joskus törmätä vaikkapa kauppareissulla. Satakunnan Osuuskauppa ja SAMK ovat aloittaneet yhteistyön, jossa tarkoituksena on kokeilla esimerkiksi kauppa- tai pankkiasioinnin yhteydessä tapahtuvia robottien ja ihmisten kohtaamistilanteita Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä.

 

Sirpa Isberg, sairaanhoitaja (YAMK), työnohjaaja (STOry)

Toimin Dialogia, digitalisaatiota ja verkostoyhteistyötä maaseutuyrittäjien työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden tueksi (DIDIVE) –hankkeen projektipäällikkönä Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Hanketta rahoittaa Hämeen ELY-keskus (ESR).

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s